Regele Charles, prezent la slujba de Paşte de la capela Castelului Windsor

Kate Middleton, William și copiii lor nu vor participa

Charles
Charles sursa foto : wikipedia

Regele Charles al III-lea şi regina Camilla vor participa la slujba din duminica Paştelui de la Capela St George de la Castelul Windsor, a confirmat Palatul Buckingham. Acesta va fi unul dintre cele mai importante evenimente la care Regele Charles al III-lea va participa de la diagnosticarea sa cu cancer, luna trecută, potrivit digi24.ro.

Regelui şi reginei li se vor alătura la slujbă şi alţi membri de rang înalt ai familiei regale. Prinţul şi prinţesa de Wales nu vor fi prezenţi, deoarece Catherine continuă tratamentul împotriva cancerului.

Anunţul că regele, în vârstă de 75 de ani, va fi prezent la slujba religioasă din dimineaţa de Paşte este considerat ca un semn încurajator privind starea sa de sănătate. El a continuat să participe la întâlniri şi şi-a continuat activitatea de şef de stat, dar nu a participat la evenimente publice în acest an, după ce a dezvăluit că a fost diagnosticat cu o formă de cancer. Regele va fi alături de regina Camilla, care a îndeplinit singură o serie de angajamente regale în absenţa soţului ei.

Prinţesa de Wales, care a dat o declaraţie video săptămâna trecută despre faptul că face tratament pentru cancer, îşi continuă recuperarea. Se anunţase deja că ea nu va participa la slujba de Paşte de la biserica de pe domeniul Windsor.

Soţul ei, prinţul William, şi cei trei copii ai lor nu vor fi nici ei prezenţi duminică la capela St George. Slujba religioasă de Paşte este un eveniment obişnuit în calendarul regal, la care participă de obicei mulţi membri de rang înalt ai familiei regale. Anul acesta se aşteaptă ca adunarea să fie mai restrânsă.

Regele Charles a găzduit, marţi, o adunare a liderilor religioşi la Palatul Buckingham, în ajutorul unei organizaţii caritabile care reuneşte reprezentanţi ai cultelor religioase, inclusiv lideri creştini, musulmani şi evrei. Construirea de punţi între religii şi încurajarea toleranţei a fost o cauză de lungă durată pentru regele Charles.

Șeful ANPC avertizează consumatorii: Pui vopsiți ca să pară mai buni, „împănaţi cu sallmonela”