Mihai Trăistariu pozează gol, adaugă filtre și-și țuguiază buzele, scrie poeme demne de diabet zaharat, încurajează, sfidează și, într-un final, oftează. La cei 43 de anișori nu și-a găsit, încă, perechea.

Deși e pensat, ferchezuit, puțin (mai mult) machiat și gătit, filtrat și flirtăcios, Mihai suspină în fața jurnaliștilor și își aduce aminte cu nostalgie de vremurile în care era drăguț ca un șoricel.

”N-aveam mușchi deloc, aveam vreo 20 de kile … dar eram drăgălaș ca un șoricel …

Și eram tot un om bun. Ca acum”, scrie Mihai pe Facebook.

Cu mușchi, cu o pisică și cu mai mult curaj, Mihai se simte tot singurel și obosit. Cântă romanțe de amor ghebos, stă 28 de ore pe Facebook din cele 24 și tot nu se simte împlinit. A ajuns la concluzia că nici faima și nici banii nu aduc fericirea pe care o caută. A ajuns și la vârsta la care crede că trebuie să presare ceva depresii tomnatice prin declarații, și-a făcut curaj și suspină următoarele:

”Am ajuns la Venus. După un drum de la Lacul Roșu. Oboseala îmi curge prin vene. Și totuși… goana asta stupidă după bani și teama că ne lasă ăștia fără concerte la toamnă… mă fac să cânt la 20.30 un program de o oră, la un resort din stațiune. Mi-e rău, mi-e somn și-mi vine să vomit de la atâta drum cu mașina… Concluzie: am nevoie de liniște, de cineva care să mă iubească mult și de 2-3 businessuri care să producă bani fără bătaie de cap. Pup. #mergeminainte’, a spus Mihai Trăistariu, potrivit VIVA!

Nu e prima dată când Trăistariu afirmă că ar trece prin clipe grele. Și nu e nici prima oară în cariera lui când este nevoit să facă drumuri între concerte, însă acum pune totul pe seama epuizării. Și-și caută jumătatea care să-i ofere energie.

Chiar sunt curioasă câte domnișoare ar fi interesate. Sau, de ce nu, câți domnișori ar fi interesați.

Citește și: Mihaela Rădulescu a condus fără acte și nu s-a sesizat nimeni

#News