Cum situația se prezintă deja a fi critică, Rusia se alătură ligii de cercetători ce se chinuie să-i dea Coronavirusului originar din China, de cap.

Citește și: Australienii caută leacuri pentru Coronavirusul originar din China

Potrivit agenției de presă, Reuters, cercetătorii ruși au făcut front comun cu cei din China pentru a dezvolta un vaccin care să distrugă această pestă ce ia amploare de la zi la zi, ucigând tot mai mulți oameni și îmbolnăvind mii.

Nu se știu exact cauzele apariției Coronavirus, cu toate că au existat o sumedenie de speculații, potrivit cărora, cauza principală ar fi datorată gastronomiei neobișnuite a chinezilor, printre alimentele consumate de aceștia numărându-se supa de liliac, ori diferite mâncăruri din carne de șarpe, animale ce ar fi bănuite a răspândi acest virus. Altă ipoteză, de asemenea, neconfirmată, atrage atenția asupra unei „evadări” a Coronavirus din laboratoarele de teste din China.

Citește și: Teste pentru depistarea Coronavirus în România

În acest moment, Comisia Națională de Sănătate din China a declarat că miercuri aveam parte de 132 de persoane decedate și de 1.459 de cazuri de infectare, confirmate. Cazuri de coronavirus s-au înregistrat și în Germania și Statele Unite ale Amercii, câteva suspiciuni de infectare existând și pe teritoriul țării noastre, până acum niciunul confirmat, însă.

#News