Aflat deja la a patra ediție, festivalul de muzică electronică (însă nu numai) Neversea, aduce anul acesta pe scenă nume cunoscute ale muzicii electronice, hip-hop, RAP sau R&B. Printre cele mai cunoscute nume muzicale prezente în 2020 pe scena Neversea sunt: Tyga, Dimitri Vegas&Like Mike, Black Eyed Peas, Passenger, Parov Stelar, Timmy Trumpet, Tujamo, Nicky Romero, Nina Kraviz, Jamie Jones, Dub FX, Borgore, Paul Kalkbrenner și mulți alții, lista fiind în continuă adaptare.

Citește și: Tiamat revine în România în aprilie

Cu toate acestea, marele „așteptat” al acestei ediții este trupa americana The Black Eyed Peas, având o istorie de necontestat în spate, trupă ce a făcut generații întregi să fredoneze melodii ca: „Pump it”, „Where is the love” sau „My humps”. Având un nou hit la orizont, pe numele lui „Ritmo”, The Black Eyed Peas au promis că îl vor face auzit live și pe scena de la Neversea.

„Este unul dintre cei mai cool artiști ai noului val, are piese cu care a ajuns în top 10 în chart-urile din toată lumea și este un artist în al cărui palmares apar: Discul de Platină și Discul de Aur pentru vânzări record, un Grammy și premii, la MTV Music Awards, la categoriile: Best US Act, Favorite Rap/Hip-Hop Artist, World’s Best Male Artist, World’s Best Entertainer of the Year. În 2019, Tyga a fost listat timp de 50 de săptămâni în Top 100 Artist Chart, clasament realizat de publicația americană Billboard”, au transmis miercuri organizatorii festivalului.

Citește și: Cradle of Filth vine anul acesta la Rockstadt Extreme Fest

Anul acesta, festivalul Neversea va avea loc, de asemenea, ca în fiecare an, pe plaja din Constanța, între 2-5 iulie. Biletele se pot achiziționa accesând acest link. Pentru mai multe informații, puteți da click pe pagina de Facebook a evenimentului.

Citește și: La ce concerte poți merge în luna ianuarie

#News #Neversea