Doamne, că mult îl mai bântuie Dragnea pe Orban! Și nu numai pe el. Tu, ditamai premierul și liderul liberal, să îl mai aduci în discuție pe fostul lider PSD, aflat de aproape un an la popreală, înseamnă că tare mult te-a afectat mustăciosul de Teleorman! Ba, și de Teleorman s-a arătat Orban iritat!

În rest, Orban a avut un discurs extrem de agresiv. S-a dezlănțuit împotriva PSD, bineînțeles, a Curții Constituționale, a Avocatului Poporului. Enervat, s-a lăudat cu realizările mărețe ale celor trei luni cât a stat la butoanele din Palatul Victoria. Apoi, în continuarea discursului său de la tribuna Parlamentului, Orban mai că nu i-a luat la înjurături pe parlamentarii social-democrați.

În final, guvernul Orban a fost trântit cu 261 de voturi. Pe seară, înaintea viscolului anunțat, a cuvântat și președintele Iohannis. Bineînțeles, și tema sa predilectă au fost PSD și baronii social-democrați, cărora le-a ordonat să stea, naibii, în opoziție! De asemenea, Iohannis a reiterat ideea sa fixă, cu anticipatele pentru parlamentare. În fond, toată criza politică și guvernamentală de acum, cu inevitabilele crize financiare, economice, sociale, i se datorează cu prisosință lui Klaus Iohannis, sprijinit, cu slugărnicia cunoscută de PNL. Cu aparența unui șef calm și responsabil dar în care zac furia și nebunia unui Nero pe care nu-l interesează ruinele care cad peste oameni, președintele pe care și l-a ales poporul își dorește neapărat un guvern al său, care să nu-l deranjeze în timpului mandatului de cinci ani, mai ales că este ultimul. De aceea, va face tot ce îi stă în putință să declanșeze anticipatele. Pentru confortul său și al nevestei sale.

Până una-alta, populația va suferi consecințele unui joc parcă al nebunilor, care vor transforma țara într-un autentic balamuc! În aceste condiții, anul acesta România va avea o mare cădere economică, iar populația va sărăci și mai mult!

#NEWS #GuvernulMeu

Si el e Ministrul MEU