A făcut parte din echipa lui Băsescu, alături de Elena, Roberta, Anca, Sulfina și multe altele. De la Băsescu a trecut la admirația pentru Iohannis, nereușind totuși să-i ia fața Alinei Gorghiu în simpatiile președintelui.

Nu a lăsat nici o urmă marcantă ca politician sau deputat în afară de bârfe lansate chiar de colegii săi politicieni, cum a fost cea spusă mai demult chiar de Ludovic Orban. Actualul premier o acuza atunci că ar mototoli cearceafurile ca să se ajungă în viață.

Acum, ca o dovadă a marilor caractere care mișună în politica românească, el îi zâmbește lat iar ea îi aruncă priviri duioase! Deh, doar sunt colegi și șefi ai guvernului liberal al României!

Citeste si Firea nu-l mai dă în judecată pe Alexe

Premier și vicepremier. Într-un guvern care nu este în stare să facă lucruri bune pentru România, cei doi par a fi expresia cruntă a inutilității. Ba, mai mult, într-un Cabinet restructurat, cu mai puține ministere, vezi-Doamne!, Orban o pune vicepremier. Ca să ce?!  Nu era de-ajuns că premierul freacă menta, mai trebuia să aibă și ajutor în această “importantă” misiune?!

M-am gândit că, filoloagă fiind, ar putea să-l ajute pe ministrul Ion Ștefan, zis și “Grindă”, să repete de o sută de ori sintagma “PNDL” (Planul Național de Dezvoltare Locală), până i se mai ascute limba și îi reușește! Dar mi-am adus aminte că s-a specializat, la Moscova, în rusa comercială.

Apoi mi-am amintit că fracturează minunata limbă română și logica, ba cu „propaghează”, ba cu “te culci sănătos și te scoli mort”!!!

Ei, trebuie să recunoaștem, alt nivel, nu ca pesedista Viorica Dăncilă, ingineră de Teleorman, ci ca o adevărată specialistă a actualului PNL! Și totuși, de ce îi dă țara salariu doamnei vicepremier?!

Ca să nu mai fie nevoită să-și cumpere haine în rate, cum declara mai deunăzi? Ca să-și cumpere mai multe fuste-pantalon, în care îi place să se drapeze?! Sau pentru vreun salon cosmetic de lux ?!

#News