primaria Craiovei
Lia Olguța Vasilescu

După cum deja ne-a obișnuit, Lia Olguța Vasilescu, această doamnă Firea, fără sârmă, fără primărie și cu accent oltenesc, nu contenește a face declarații și mișto-uri pe seama celor ce lasă garda jos. În vizorul doamnei s-a aflat de data aceasta ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, care, după o serie de bâlbe în care acestuia i-a fost un pic greuț să pronunțe „PNDL 2”, Vasilescu a decis că e cazul să exploateze întâmplarea și să se mai facă cu o apariție în presă. Aceasta, cuprinsă de bunătate, îi dă un sfat gratis lui Ion Ștefan și îl îndeamnă să viziteze un logoped, pentru a putea, pe viitor, să pronunțe „PNDL 2”.

Specialistul” PNL al zilei, care nici nu poate pronunta un program gandit, pus in practica si finantat de PSD si care a insemnat 16000 de proiecte de infrastructura locala in ultimii ani: scoli, gradinite, drumuri, alimentari de apa, canalizare etc. A gasit si el 6 proiecte in neregula din 16000 si pentru asta trebuie inchis programul. Atat ii duce mintea… Domnule ministru, vedeti ca aveti o hartie de semnat pentru Colegiul Carol si Opera Romana din Craiova. De prin noiembrie e pe masa la semnat. Trimitem un logoped sa ajute la citit?”, scrie Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook-ul său.

Iată ce declara ieri Ion Ștefan:

„Pe PNDL 1 au fost verificate 215 solicitări, 6 lucrări au fost neconforme, cu valoare de 2.162.717 de lei, iar 6 cereri au fost retrase de către deponenţi, în valoare de 2,4 milioane de lei. Pentru PNDL 2 am avut în vedere un control a 1.282 de solicitări, au fost 43 găsite neconforme, cu o valoare de 27 de milioane de lei, iar 18 au fost retrase în mod voluntar, cu o valoare de 10 milioane de lei ”

Acum, nu nu vrem să fim răi, dar doamna Lia Olguța Vasilescu mai bine i-ar fi recomandat ministrului o poțiune pentru curaj, din aia de care și dumneaei mai ia din când în când.

#News