Lia Olguța Vasilescu, această Gabriela Firea cu accent oltenesc, a izbucnit din nou în declarații de curând, când l-a invitat pe Victor Ponta să se ducă la coteț. Motivul declarațiilor usturătoare ale acesteia se referă la declarația anterioară a lui Ponta care afirma că s-ar cam întoarce în PSD-ul mamă, având acum și cu cine să facă o coaliție cinstită de stânga.

Lia Olguța Vasilescu a declarat că la Craiova nici nu se pune problema de vreo alianță cu Ponta, întrucât nu dorește să se alieze cu o gașcă de paraditori care fac dosare nevinovaților, după cum chiar aceasta a declarat.

„Ponta spune că nu se aliază cu noi la Craiova. Păi cine l-a invitat la vreo alianță? Ca să tropăie pe lângă elefant, purecele trebuie să fie chemat… Cum aș putea să mă aliez cu unul din gașca paraditorilor care făceau dosare nevinovaților, pentru că nu le convenea că au crescut prea mult în sondaje și puneau prea multe întrebări securiștilor care conduceau partidul?#marșlacotețpotaie”, a postat Lia Olguța Vasilescu pe Facebook-ul personal, invitându-l pe Ponta să (cităm) ”Marș la coteț!”

Supărarea inițială a Olguței Vasilescu vine, de fapt, de la o altă declarație, de data aceasta a lui Victor Ponta, că în Craiova nu va face nicio alianță, întrucât nu-și dorește să se țină de mână cu „nașii lui Dragnea”.

Atunci, dacă Ponta nu vrea, ce rost mai are ca doamna Vasilescu să declare că nici ea nu vrea? Nouă ne seamănă a joc copilăresc de tipul „ba tu, ba tu”, dar asta e doar părerea noastră.

#News