Inventivitatea românească nu încetează să uimească. Și cine altcineva ar fi putut face o aplicație mobilă care să te scutească de spălatul rufelor murdare, dacă nu un român care să se transforme în antreprenor? Aplicația drop&go a fost lansată cu o investiție inițială de 300.000 euro.

 „În procesul de dezvoltare a produsului ne-am uitat cu atenție la ce se întâmplă și în zona de livrare a mâncării”, explică unul dintre fondatorii acestui start-up.

Ne-am dorit să dezvoltăm o aplicație care să le ofere oamenilor cea mai bună experiență de buying atunci când vine vorba de servicii de curățătorie – spălătorie a hainelor. De aceea, am gândit un serviciu ușor de folosit, accesibil, care presupune un minim de efort și puțin timp alocat. Acum, prin câteva click-uri, oricine poate trimite la curățătorie rufele într-un minut. Mai mult, am adăugat și elemente importante care cresc calitatea serviciului cum ar fi punga autosigilantă de unică folosință pentru plus de igienă sau umerașe de calitate.

În procesul de dezvoltare a produsului ne-am uitat cu atenție la ce se întâmplă și în zona de livrare a mâncării. Acolo creșterea este explozivă și e clar de câțiva ani că românii își prețuiesc tot mai mult timpul. Considerăm că piața din România avea nevoie de o astfel de noutate, mai ales că publicul căruia ne adresăm e format din persoane active, din mediul urban, care își organizează viața prin intermediul telefonului și sunt foarte bine educate digital”, explică Cristian Toanchină, cofondator drop&go.

Mai exact, această aplicație vine în sprijinul celor ce își doresc ruferele curate, însă nu beneficiază de timpul necesar pentru a spăla, ori pentru a merge la prima spălătorie din cartier, pentru că despre a doua variantă este vorba. Mai exact, aplicația în cauză, drop&go, face legătura dintre livratori și spălătorii.

Așadar, dacă până acum aveați la dispoziție aplicații pentru livrat mâncare, de acum încolo aveți o aplicație care vă asigură de faptul că ruferele voastre vor fi mereu curate.

#News