primaria Craiovei
Lia Olguța Vasilescu

Nicio zi fără declarații și ceartă, cam asta e concluzia zilei de ieri, mai exact a serii, când, aflați la o emisiune de la TVR1, Lia Olguța Vasilescu și Daniel Fenechiu au avut un schimb de replici numai bune de a te îndemna să te duci și să-ți pui o pungă de popcorn la microunde, să te întorci rapid și să continui de vizionat show-ul.

Lia Olguța Vasilescu: ”În loc să recunoașteți că aveți o guvernare de incompetenți și de iresponsabili, veniți și dați vina pe Opoziție, după ce ați dat afară toți specialiștii”

Daniel Fenechiu: Doamna Vasilescu, vă asigur că, peste două luni, cu siguranță, ce spuneți astăzi va părea ridicol. Vă spun să vă abțineți.”

L. O. V. : ”Sunteți ridicol dumneavoastră, nu aveți nici cea mai vagă idee despre sistemul de pensii, iar ceea ce spune ministrul Violeta Alexandru este o prostie.”

D. F. : ”Lăsați oamenii să se convingă singuri” (…) înțeleg că țara se scufundă fără PSD, că PNL o să scufunde țara”

L. O. V. : ”Sunteți incompetenți și iresponsabili”

Iată că după ce ieri, HashtagNews.ro scria despre Gabriela Firea că este unul dintre puținii PSD-iști vocali, comentând problemele legate de pensii și alocații, Lia Olguța Vasilescu vine să o sprijine, încercând și aceasta să atingă performanța declarațiiilor lui Gabi Firea. Adevărul e că atunci când ai parte de o moldoveancă supărată, ai face bine să fugi din calea ei (n.r. Gabriela Firea este din Bacău), însă nici cu o olteancă veritabilă se pare că nu ar trebui să ne fie rușine, întrucât mitraliera gurii acesteia se poate dovedi a fi una de calibru mare.

#News