Bianca Drăgușanu și-ar arăta adevărata față

„Dacă mă plătești bine, o fac”, i-a răspuns aceasta provocatorului Măruță

Bianca Drăgușanu, „Barbie de România”, femeia perfectă ce pare mereu scoasă din cutie, a fost provocată de Cătălin Măruță să își arate adevărata față, live, la televizor.

„Ce zici dacă vii odată la TV să te demachezi, live?”, a întrebat-o Măruță, iar starleta nu a ezitat să îi răspundă provocării, însă a pus o condiție foarte importantă: să fie plătită pentru acest lucru.

„Dacă mă plătești bine, o fac, dar nu o să fac nimic gratis ca să demonstrez ceva cuiva. Am mai făcut asta în urmă cu mult timp la o emisiune. Eu sunt frumoasă oricum. Nu am nici gene, mi-am aplicat doar acum, dar le dau jos”, a fost răspunsul Bianca Drăgușanu.

Mai mult, blonda se consideră cea mai bună variantă a sa, pentru că mereu îi place să își facă un update. „Atât timp cât mă simt bine în pielea mea este că nu vreau să devin Angelina Jolie. Eu sunt Bianca Drăgușanu”, a mai spus Bianca, subliniind că există două categorii de femei: una care să fie ca ea, „tunată” și alta care, deși o critică pentru modificările pe care și le-a făcut, dar care o copiază, postând pe social media în aceleași ipostaze ca „unica” Bianca Drăgușanu.

Contracte de mii de euro

De altfel, condiția pusă de Bianca Drăgușanu nu trebuie să ia pe nimeni prin surprindere, având în vedere că aceasta își vinde imaginea pe bani buni. Recent, afirma că are un contract de 100.000 de euro pentru a fi pe reclamele unui studio de videochat.  „100.000 de euro am luat pe contractul cu firma de videochat, pe trei luni! Oficial pot să spun că îmi merge foarte bine. Am decis să-l prelungesc pe alte trei luni, așa că voi mai lua încă 100.000 de euro! E un contract de imagine, am acte, am tot!”, a dezvăluit Bianca, la „Teo Show”. Totodată, mesajul transmis de blondă este unul cât de poate de clar: banii sunt motivul principal pentru care femeile ar trebui să lucreze într-un studio de videochat.

Pe lângă videochat, mai are în „portofoliu” și un cazino online, unde este „colegă” cu Marius Lăcătuș și Gabriel Balint. Potrivit WOWbiz, acest contract este confidențial, dar știut fiind că blonda nu coboară ștacheta putem să ne imaginăm că nu e unul de „doi lei”.

Citește și: Bianca Drăgușanu, într-o continuă schimbare de look