Bianca Drăgușanu, într-o continuă schimbare de look

Starleta face „turism estetic” și s-a abonat la cursele aeriene

Cu certitudine Bianca Drăgușanu este printre cele mai „modificate” femei din România, probabil că nici ea nu mai știe la a câta intervenție estetică a ajuns. Potrivit Playtech, cea mai recentă intervenție va fi la nivelul danturii, Bianca dorindu-și nu doar un zâmbet perfect, ci și niște canini mai mari. Acum speră ca medicul pe care îl frecventează de 18 ani să și fie de acord cu dorința sa.  

„M-am dus pentru o verificare și alt model. Tot timpul, mai întâi îmi face pe calculator de fiecare dată când apare ceva nou. Acum mi s-a pus pata să-mi fac caninii mai pronunțați. Am fost prima care am lansat moda fațetelor în România, eram doar eu cu Țiriac și Năstase care aveam. Acum vreau să inventez moda vampire, să văd dacă e de acord și stomatologul meu”, a declarat Bianca pentru Playtech.ro.

Pentru Bianca Drăgușanu ese foarte important aspectul exterior, mai ales când de pe urma acestuia vin contracte de zeci de mii de euro, deci nu există probleme legate de naveta, aeriană, între București și Timișoara, unde își are medicul.

 „De 18 ani fac naveta la Timișoara să merg la același dentist pentru controale stomatologice, apoi mă întorc în aceeași zi. Prima oară am fost când am avut ceva probleme de sănătate cu dantura, gen reparații. Dacă mă duc la alt medic, ar însemna să o iau de la zero, cu radiografii cu tot. În plus, în București nu ai unde să parchezi, dacă vei să te duci la stomatolog”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Foto: preluare StirideCluj.ro

Vara se văd îmbunătățirile „de peste an”

La începutul acestei veri, într-o postare pe Instagram, Bianca Drăgușanu a afirmat că a stat cuminte toată iarna, dar că a venit vreme unei noi îmbunătățiri. Deocamdată la față, în curând și la bust, prin schimbarea implanturilor, pentru care merge la un estetician din Cluj-Napoca.

„A început vara și mai de făcut chestii la fața mea, vreau să fiu perfectă. Pe mine nu mă supără nimic, dar cred că se poate și mai bine de atât. Astăzi am nevoie să-mi fac buzele pentru că am cuminte atâtea luni, am spus că o să le topesc și că o să le fac în iarnă pe la început, pe aici pe la mandibulă mai am ceva și botoxul aici în frunte”, a spus Bianca Drăgușanu pe pagina sa de Instagram, la acel moment.

Citește și: Bianca Dragușanu și cea mai bună variantă a sa