Cu toate că s-a vaccinat, Bittman continuă războiul antivaccinist

De la muzicant la influencer antivaccinist

Dan Bittman (captură video)

Cum concertele Holograf nu mai sunt ce-au fost (și nu neaparat din cauza pandemiei), liderul trupei, Dan Bittman, s-a hotărât să devină influencer. Și cum cei care ascultă muzică bună nu-l mai bagă în seama de ani buni, Bittman și-a concentrat atenția către cei ușor de influențat, în speranța că printre ei s-ar mai putea găsi câte-un primar de comună, declarat anti-vaccin, care să-l mai invite și pe el, pe viitor, la câte-un festival sătesc.

Dan Bittman: „Vreau să aprind aici în emisiunea ta o făclie, să văd dacă sunt un fraier în ţara mea şi sunt un dobitoc care apare pe la emisiuni şi mă înjur cu autorităţile”

„Fiecare dacă poate să-şi facă o poză acasă să o pună pe Facebook, dacă mai e voie, cred că e voie, să scrie pe ea. Dacă au curaj, să apară pe Facebook cu o hârtie pe care să scrie nu vreau. Este ca în filmul ăla cu maimuţele şi prima maimuţă zice că nu vreau. Nu vreau să vă cred. V-am lăsat doi ani de zile să mă minţiţi în faţă. Nu vreau să cred că ne vreţi binele când, de fapt, ne vreţi răul”, a spus Dan Bittman, în emisiunea lui Marius Tucă.

Reamintim că Dan Bittman este unul dintre românii vaccinați. Cu toate astea, el continuă să facă propagandă împotriva restricțiilor, însă și a vaccinului.

Chiar dacă s-a vaccinat, mai mult de nevoie decât de voie, Bittman a insistat, în tot acest timp, că pandemia nu există, însă și că virusul ar fi o simplă răceală. Statisticile îl contrazic, însă.

Glumițele despre Covid au atins apogeul penibilului în show-ul de Revelion, de la TVR 1, prezentat de Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu și Dan Bittman.

Citește și: Oana Roman, supărată că nu mai este „fata lui tata”