Un nou film despre viața Prințesei Diana, în cinematografe din noiembrie

Rolul principal va fi jucat de Kristen Steward, cunoscută pentru „Twilight”

Un nou film despre viața Prințesei Inimilor, Diana, va rula în cinamatografe începând cu data de 5 noiembrie 2021. Rolul acesteia va fi jucat de Kristen Steward, cunoscută publicului larg pentru rolul principal din seria „Twilight”, însă nu numai.

De altfel, se poate spune că „Twilight” a pus un oarecare stigmat pe cariera actoricească a lui Kristen Steward, mulți dintre cinefili considerând că actrița joacă extrem de prost. În timp s-a dovedit că acest lucru nu este tocmai adevărat, ba dimpotrivă! Așadar, tocmai pentru că a dovedit, i s-a oferit ocazia de a juca în „Spencer”, cel mai nou film (aproape) biografic despre viața Prințesei Diana, cea mai iubită membră a Casei Regale a Marii Britanii, din toate timpurile. Criticii de film spun că Steward pare să se fi îndepărtat cu brio de vechea reputație.

Începutul sfârșitului mariajului dintre Prințesa Diana și Prințul Charles, leitmotif-ul peliculei

Din câte se știe până acum, povestea se va concentra pe acea parte din viața Prințesei Diana în care a decis să renunțe la mariajul său cu Prințul Charles, cel care își împărțea, la vremea respectivă, viața și cu Camilla Parker Bowles, devenită ulterior soția sa, după moartea Prințesei.

Citește și: Filme și seriale inspirate din cărțile lui Stephen King (I)

Citește și: Filme și seriale inspirate din cărțile lui Stephen King (II)