Will Smith a primit „o palmă” din partea producătorilor de filme de la Hollywood

Actorul a început să piardă rol după rol după incidentul de la Premiile Oscar de anul acesta

Will Smith are numeroase probleme, după ce l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock la decernarea premiilor Oscar. Pe lângă criticile venit din toate părțile, Smith s-a trezit că producția celui de-al patrulea film din seria „Bad Boys” a fost oprită pentru o perioadă nedeterminată.

Totodată, alte studiori au decis să îi întoarcă spatele lui Smith, iar criticile continuă la adresa acestuia atât pe rețelele sociale, cât și în mediul rafinat al Hollywoodului.

Actorul a demisionat din Academia Oscarurilor după incident, acesta precizând că ceea ce a făcut este de „neiertat.”

Cariera lui Will Smith, în cădere liberă

„Demisionez din calitatea de membru al Academiei de Arte şi Ştiinţe Cinematografice şi voi accepta orice consecinţe pe care consiliul de administraţie le va considera potrivite. Am trădat încrederea Academiei. Am privat alţi candidaţi şi câştigători de şansa de a sărbători munca lor extraordinară. Am inima zdrobită”, a spus Will Smith în urmă cu câteva zile.

Reamintim că reacția violentă a actorului a fost din cauza glumei lui Chris Rock despre părul tuns al nevestei lui Smith, Jada Pinkett Smith, care suferă de o boală ce provoacă o cădere a părului.

Pe 18 aprilie, consiliul de administrație a Academiei Oscarurilor va anunța eventualele sancțiuni cu privire la comportamentul lui Will Smith în noaptea decernării premiilor Oscar.

Jim Carry a precizat, imediat după eveniment, că i-ar fi cerut lui Smith daune morale de 200 de milioane de dolari, afirmând că Hollywoodul nu mai are coloană vertebrală, după ce toată lumea prezentă s-a ridicat în picioare și l-a aplaudat pe Will Smith după ce a primit premiul Oscar, chiar dacă l-a lovit cu doar 20 de minute înainte pe actorul de comedie Chris Rock.

Citește și: Jada Pinkett Smith, primul mesaj după ce soţul ei l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock