Captură video/Twitter
Captură video/Twitter

Chitaristul Brian May a fost surprins plângând după ce a interpretat, în duet cu holograma fostului solist de la Queen, melodia Love Of My Life.

La fiecare concert susținut de Queen și Adam Lambert din turneul de mare succes Rhapsody, chitaristul Brian May a interpretat duetul împreună cu holograma regretatului solist al trupei, Freddie Mercury.

De această dată, în spectacolul care a avut loc la Londra, chitaristul a fost copleșit de emoție și a fost surprins plângând pe scenă

În filmare, Brian May cântă ultimele note ale baladei Love Of My Life, din 1975, A Night At The Opera.

Pe măsură ce cântecul se apropie de sfârșit, May aplaudă, se înclină în fața lui Freddie Mercury și plânge în momentul în care melodia ajunge la final.

”Iluzia” lui Freddie Mercury a fost construită folosind imagini de arhivă ale cântărețului interpretând melodia în timpul concertului trupei la Wembley din 12 iulie 1986

Deși includerea hologramei care îl înfățișează pe solistul ar putea să nu fie o caracteristică nouă – Queen a folosit pentru prima dată tehnologia (care funcționează mai degrabă ca o „iluzie optică” mai degrabă decât o hologramă) în 2012 pentru a sărbători cea de-a 10-a aniversare a We Will Rock You din Londra.

În urma utilizării inițiale a hologramei în 2012, trupa a vorbit despre cât de incomod se simte la ideea de a o folosi din nou în turnee.

Brian May a notat anterior pentru Classic Rock: ”Nu vreau să merg în turneu cu o hologramă. Ne face să ne simțim ca niște piese de muzeu, iar noi nu suntem fosile, suntem în viață”.