Foto: Știrile Pro Tv
Foto: Știrile Pro Tv

Trupul neînsufleţit al artistului Victor Socaciu a fost depus, în cursul zilei de azi, la Sala Palatului. Membrii familiei și-au făcut apariția deja, fiul cântărețului luându-și adio de la tatăl său.

Victor Socaciu a murit luni, la vârsta de 68 de ani. Trupul neînsufleţit a fost depus, marţi, în foaierul Sălii Palatului.

Fanii și toți cei care l-au îndrăgit pot merge să îi ducă un ultim omagiu, după cum a anunțat fiica sa, într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook.

Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu celui care a fost Omul Bun al muzicii folk, sunt așteptați mâine (marți, 28 decembrie), de la ora 10.00 în foaierul Sălii Palatului”, a transmis Ana-Maria Socaciu.

Un ultim omagiu: trupul neînsufleţit al artistului va fi depus, miercuri, la Parlament

Sicriul cu trupul neînsufleţit va fi depus miercuri, 29 decembrie, între orele 12.00-14.00, la Camera Deputaţilor, în foaierul din faţa intrării C1”, anunță Camera Deputaților.

Accesul pietonal şi auto se va efectua pe la intrarea din colţul clădirii. Aceasta este aflată la intersecţia Bulevardului Naţiunile Unite cu Bulevardul Libertăţii (intrarea C1), se mai arată în comunicat.

Înmormântarea va avea loc miercuri, la Cornu, lângă Câmpina

Artistul a trăit în ultimii 10 ani în Cornu, o comună în județul Prahova.

Soția și-ar fi dorit să îl înmormânteze la Bellu, însă aceasta a fost ultima lui dorință, să fie înmormântat la Cornu.

Cântărețul a murit după o lună de spitalizare, în data de 27 decembrie. Artistul se afla în spitalul Carol Davila din București. Eforturile depuse de medici pentru a-i salva viaţa au fost în zadar. Victor Socaciu urma să împlinească 69 de ani, în câteva zile.