Dorian Popa și cel mai frumos cadou de Crăciun: liniștea

Cu vârsta se schimbă lista dorințelor

Vine o vreme când pe lista de cadouri de Crăciun nu mai trecem lucruri materiale, căci astea „azi sunt, mâine dispar”, ci trăiri, emoții, liniște într-un cuvânt. Dacă liniștea este și una financiară, cu atât mai bine, consideră Dorian Popa, care a fost pe val în toată perioada pandemiei.

Acesta a declarat, pentru Cancan, care a fost „cel mai frumos cadou” primit la Crăciunul ce tocmai a trecut, dând în același timp și sfaturi celor care vor să investească în cadouri, în loc să cheltuiască banii pe ele. „Cred că cel mai frumos cadou pe care puteam să-l primesc de la Moș Crăciun este liniștea financiară pe care mi-a adus-o în urma anilor de muncă. Cadouri? Ce pot să spun? Atunci când ai liniște financiară îți poți permite aproape orice cadou îți dorești, evident, în limita bunului simț și în limita proverbului nu te întinde mai mulți de cât ți-e plapuma”, a mărturisit Dorian Popa, unul dintre cei mai cunoscuți și de succes influenceri din România. „De Crăciunul ăsta, pe care l-am petrecut, evident, alături de Babs, mi-am luat cam tot ce mi-am dorit. Nu am avut investiții semnificative pentru că investiția semnificativă din viața mea este cartierul Hâtz Residence, care înghite destul de mulți bănuți, motiv pentru care prefer să fiu cumpătat în privința cheltuielilor și să mă axez foarte mult pe investiție”, a mai explicat Dorian.

Dacă pentru unii pandemia a însemnat o subțiere a contului bancar, în special în lumea artistică, vădit afectată din cauza restricțiilor, Dorian nu se numără printre aceștia, ba chiar a avut un an mai bun decât se aștepta, în actualul context, reușind printre altele să se ocupe și de câteva aspecte personale. „Au fost niște sărbători frumoase pentru mine pentru că, spre deosebire de celelalte, din cauza ar trebui să spun în mod normal, dacă aș privi antreprenorial, dar am să spun datorită pentru că vorbesc cu sufletul, pentru că datorită perioadei pandemice, noi, artiștii, am avut mai puțin de muncă și atunci eu m-am odihnit, spre deosebire de ceilalți ani. A fost bine și așa, pentru că am muncit tot anul și a fost unul productiv, în ciuda contextului ciudat pentru mine, și pentru asta iarăși îi mulțumesc lui Dumnezeu”, a continuat artistul.

Mai mult, aceasta și-a propus ca anul 2022 să îl înceapă în forță, cu o serie de filmări pentru canalul său de YouTube. „Pregătesc ceva surprize pentru oamenii mei, mai ales că la început de ianuarie cam totul este «înghețat» și oamenii sunt mai puțin productivi. Prefer să încep în forță maximă, ca s-o țin așa tot anul”, a concluzionat Dorian Popa.

Citește și: Dorian Popa, Cheluțu și „fabrica de bani”