Catinca Roman face dezvăluiri dureroase „în oglindă”

„Am trecut prin violență domestică, prin abuz psihologic mai mult. Abuzul psihologic poate fi extrem de subtil și foarte pervers”

Catinca Roman nu este la fel de „vizibilă” precum sora sa, Oana Roman, iar acest lucru a fost unul care a marcat-o încă din copilărie, când se simțea discriminată de părinții săi. „S-au făcut diferențe la noi în casă între mine și Oana. Dar nu de genul că îi cumpărau ei mai multe jucării. Undeva la nivel subliminal exista o oarecare diferență. Într-un fel mama se simțea obligată să-i acorde mai multă atenție fructului rezultat din pasiunea lor. Ai mei nu au știut să ne unească pe mine și pe Oana”, a declarat Catinca Roman, citată de B1 TV.

Catinca, abuzată fizic și psihologic

Catinca Roman și-a părăsit partenerul și tatăl copilului său, când fetița sa avea numai 8 luni, iar potrivit Catincăi, momentul a fost unul similar cu cel al mamei sale, Mioara Roman. Motivul pentru care cele două au decis să facă un pas în spate în relațiile lor a fost violența domestică, un subiect încă tabu în societatea românească.

„Am trecut prin violență domestică, prin abuz psihologic mai mult. Abuzul psihologic poate fi extrem de subtil și foarte pervers. Începea de la mici remarci de genul că te-ai îngrășat un kilogram, că nu mai ești atrăgătoare. E groaznic, infernal! (…)

Prima palmă pe care am primit-o… La momentul respectiv îmi era rușine. Rușinea asta românească o să ne omoare pe toți într-o zi. Am dat explicații penibile, cum că m-am lovit în baie, în loc să mă duc să depun o plângere la Poliție. L-am părăsit în secunda doi. Nu și-a cerut scuze, era crescut într-o familie în care violența era ceva banal. Din fiecare experiență am încercat să învăț ceva”, a declarat Catinca Roman, în emisiunea online „În oglindă”.

Citește și: Oana Roman, supărată că nu mai este „fata lui tata”