Oana Roman, supărată că nu mai este „fata lui tata”

„În viața mea nu voi mai merge la vreo emisiune on-line sau de televiziune”

Oana Roman (45 ani) a purtat întreaga sa viață eticheta că este „fiica lui Petre Roman”, o greutate destul de mare de dus pe umerii, căci trebuie ca mereu să te ridici la anumite standarde ale societății, în același timp cu nerecunoașterea propriilor merite. Oana a fost deranjată că într-un acordat Kanal D, vorbele sale cu privire la relația cu tatăl său i-au fost scoase din context, susținând că niciodată nu și-a renegat părinte, indiferent de situația în care a fost pusă fie de divorțul părinților, fie de recăsătoria acestuia cu Silvia Chificiuc.

„Eu niciodată nu am zis că mi-am renegat tatăl. Fraza în care spuneam că e pur și simplu trunchiată, scoasă din context. În viața mea nu voi mai merge la vreo emisiune on-line sau de televiziune. Culmea, sunt aceiași producători care m-au dat afară de la Kanal D când eram însărcinată în patru luni! Acum trebuie să-l sun pe tata, să mă justific și să-mi cer scuze pentru ce a apărut în presă. I-am rugat din tot sufletul să nu difuzeze imaginile cu mine plângând și tocmai cu ele au făcut reclamă emisiunii”, a precizat Oana Roman, pe contul de Instagram.

Ce a spus Oana în emisiune de la Kanal D

Potrivit interviului Oana Roman ar fi declarat că din punctul său de vedere, Petre Roman a făcut o alegere. „Nu știu dacă a făcut-o cu dorință sau sub presiune. Nu știu dacă a făcut-o că și-a dorit sau că nu a avut de ales. Alegerea a fost ca eu să fiu foarte puțin prezentă în viața lui. Nu am nicio variantă, decât aceea de a-i respecta această alegere și de a trăi cu ea, deși nu e simplu deloc, absolut deloc”, a declarat Oana, citată de PlayTech.

Petre Roman și fiica, Oana (Playtech)

Mai mult, aceasta a precizat că perioada în care i-ar fi simțit cel mai absența a fost cea imediat după Revoluție, când Petre Roman era premierul României.

„Într-un fel, mi-a lipsit mai mult în anii de după Revoluție decât acum. Acum am o familie, sunt matură, am pe cine să mă sprijin. Când eram adolescentă era mai complicat. Atunci probabil aș fi avut cumva nevoie mai mult de prezența lui și de implicarea lor, a amândurora, în viața mea”, a dezvăluit Oana Roman, în emisiunea on-line „În Oglindă”.

Citește și: Oana Roman își amână nunta, până anul viitor