Trio-ul Gabi Bădălău - Claudia Pătrășcanu - Bianca Drăgușanu (Fanatik)

Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este încă departe de a se finaliza, asta deși ea își dorește acest lucru, în timp ce el, care este iubitul starletei Bianca Drăgușanu, pare că vrea să îi prelungească agonia celei care este mama copiilor săi. Mai mult, Gabi Bădălău o acuză pe Claudia de faptul că ar fi înscenat o ipostază tandră, într-o benzinărie, astfel încât să o enerveze pe iubita lui. „Consider că a făcut o acțiune premeditată, mi-a cerut să opresc mașina, să cobor și a venit la mine să mă îmbrățișeze, știind că am avut un deces în familie. Mai mult de atât, prietena ei din mașina filma toată scena. Eu sunt într-o relație și nu mă interesează această persoană, ea fiind doar mama copiilor mei”, a spus omul de afaceri, citat de Cancan.

Claudia este „încă soția lui, nu amanta”

De partea cealaltă, Claudia Pătrășcanu i-a dat acestuia o replică destul de dură, punctând un lucru important, cu privire la divorțul care parcă nu se mai termină.

„Și, până la urmă, de cine se ferește? Ce-l deranjează? Eu sunt încă soția lui, nu amanta. Mă poate îmbrățișa dacă simte nevoia. Noi putem avea o relație de prietenie pentru copiii noștri, copiii chiar se simt fericiți când ne văd așa. Și el mă îmbrățișează mereu când vine să ia copiii, eu asta îmi doresc până la urmă, starea de bine a copiilor noștri. (…)Nu am cum să premeditez nimic pentru că sunt încă soția lui în acte și mama copiilor lui. Nu văd să am alt rol atâta timp cât el nu vrea să divorțeze și mi-a spus-o clar că nu aceasta este dorința lui. Dacă a promis altceva altei femei, să-mi dea divorțul”, a afirmat Claudia Pătrășcanu, destul de deranjată de acuzațiile lui Gabi Bădălău.

Mai mult, artista a afirmat, pentru Viva, că cel cu care se află în plin proces de divorț se „transformă” când se află în instanță, moment în care „nu mai ține cont de absolut nimic, nici măcar de copii”, chiar dacă pozează într-un părinte care dorește binele copiilor săi.

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, scandal din cauza psihologului copiilor