Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, scandal din cauza psihologului copiilor

„Pot să renunț și la pensia lor, la orice pentru liniștea lor, dar la copiii mei nu voi renunța niciodată”

Claudia Pătrășcanu trece prin momente extrem de dificile, pentru orice mamă care ajunge în fața instanței. Concret, aflată în plin divorț de omul de afaceri Gabi Bădălău, cei doi se află într-un continuu conflict din cauza… psihologului. Acuzații sunt de ambele părți, el vrea să îi trimită pe cei mici la psiholog, considerând că sunt traumatizați de către mamă, ea îl acuză că i-a furat avocatul, care știa toată strategia, mai mult, că o și trimite la psiholog. Divorțul dintre cei doi a fost încă o dată amânat.

Încurcate sunt căile când la mijloc se află orgolii și bani, dar nicidecum interesul copiilor.

De altfel, Claudia Pătrășcanu a declarat pentru Cancan că se simte șantajată, în contextul în care a și fost avertizată chiar de Bădălău că procesul pentru custodia copiilor se va întinde pe cel puțin încă doi ani, fiind deja doi ani de când se luptă prin instanțe.

„E mai important pentru el să-și trimită copiii la expertize decât să terminăm totul și să-mi spună la ce să renunț și voi renunța. Chiar dacă nu sunt eu în măsură să le iau acest drept și nici el, eu pot să renunț și la pensia lor, la orice pentru liniștea lor, dar la copiii mei nu voi renunța niciodată”, a transmis Claudia Pătrășcanu, citată de Cancan, adăugând că fostul soț nu o chinuie doar pe ea, ci și pe minori. „A cerut o expertiză psihologică în instanță, și-a ales psihologul și își supune copiii la ceva ce nu merită. Consider că decizia lui este o traumă și o prostie părintească și nu o voi accepta în stilul lui șantajist și chinuitor. Am fost amenințată și șantajată: «Dacă te muți în București cu copiii, renunț și nu-i mai duc la psiholog. Dacă, însă, continui să nu vrei, o să te țin și în acest proces încă doi ani de acum înainte și, da, vor merge și copiii la psiholog»”, a dezvăluit Claudia.

De partea cealată, Gabi Bădălău se simte văduvit de prezența în viața sa a celor doi băieți. „Pentru creșterea copiilor este nevoie și de prezența tatălui, de a familiei mele și consider că e normal să vină la București cu copiii, eu le cumpăr o casă, eu le plătesc taxele școlare, copiii să fie la niște școli bune”, a adeclarat Gabi Bădălău, citat de Click.

Citește și: Gabi Bădălău, deranjat că trebuie să „bată drumul” să-și vadă copiii