Ștefan Bănică, văzut în compania unei tinere, alta decât soția lui

Se întoarce roata pentru Lavinia Pârva?

Foto: preluare ZiareOnline.ro

Încă din cele mai vechi timpuri, s-a vehiculat că Ștefan Bănică nu ar fi tocmai cel mai fidel om de pe planetă. Mărturie acestui aspect îi stă și faptul că artistul a sărit din căsătorie în căsătorie, în majoritatea cazurilor începându-și noua relație înainte să o încheie pe cea de dinainte.

De altfel, casătoria lui Ștefan Bănică Junior cu Lavinia Pârva, actuala sa soție, a început în acest fel, de asemenea. Se zvonește că Bănică ar fi început să cocheteze cu ideea de a fi cu Lavinia încă de pe vremea când acesta era încă legat de Andreea Marin. Cu toate astea, Andreea Marin nu a vrut niciodată să comenteze motivul pentru care cei doi s-au despărțit, mizând pe discreție.

Se întoarce roata pentru Lavinia Pârva? Ștefan Bănică, văzut cu o altă femeie

Ziarele de profil au scris că Ștefan Bănică Junior ar fi fost suprins, din ce în ce mai des, în compania unei alte femei, sugerând astfel că Bănică ar face ceea ce știe el mai bine, și anume să sară în brațele altei femei, în momentul în care căsătoria lui se „învechește”.

Cu toate astea, potrivit surselor, în realitate ar fi vorba doar de make-up artistul său, întrucât Ștefan Bănică își dorește să arate mereu ca scos din cutie. Și cum altfel să te asiguri că vei arăta mereu bine? Firește, ținându-ți artistul aproape!

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, scandal din cauza psihologului copiilor