Denise Rifai vrea să știe de la Alex Bodi „ce înseamnă să fii mafiot?”

Alex Bodi va trebui să răspundă, de asemenea, și la întrebarea: „Ați regretat că v-ați lăsat părinții fără casă?”

În celebra emisiune „40 de întrebări cu Denise Rifai”, prezentatoarea de televiziune vrea să afle de la Alex Bodi cum este să fii mafiot în România lui 2021.

Emisiunea, care urmează să fie difuzată duminică, promite să fie una controversată, luând în calcul natura personajului invitat în platou. Plin de mușchi și cu un zâmbet de reclama la „de pastă de dinți”, Bodi a fost pus într-o situație dificilă de Denise Rifai, cea care nu s-a abținut să îl întrebe pe controversatul om de afaceri „de toate”.

Câteva din întrebările pe care Denise Rifai i le-a adresat lui Alex Bodi

„De ce ați bătut-o pe Bianca Drăgușanu?”, „Cum se numește bărbatul care lovește o femeie?”, „V-ați obligat fosta soție să se prostitueze?”, „Ați regretat că v-ați lăsat părinții fără casă?”, „Este afacerea cu criptomonede cel mai mare tun?”, „Sunteți zgârcit sau răzbunător?”, „Ce înseamnă să fii mafiot?”,  sunt nnumai câteva dintre întrebările la care Alex Bodi va răspunde în emisiunea de duminică, „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D, la ora 22:45, informează Wowbiz.

Alex Bodi a intrat în atenția publicului în momentul în care s-a căsătorit cu Bianca Drăgușanu. De atunci, de numele acestuia au fost legate câteva anchete. Acesta este bănuit că ar fi vinovat inclusiv de trafic de persoane.

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, scandal din cauza psihologului copiilor