Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au un divorț dificil, presărat cu multe cuvinte grele

Cei doi se află într-un amplu proces de divorț, dar și pentru custodia celor doi băieți, iar în plin proces, Bădălău a reușit să îi „fure” Claudiei avocatul pe care îl avea.

Claudia Pătrășcanu pare că nu reușeste să își găsească liniștea, iar asta i se datorează în mare parte Biancăi Drăgușanu, cea cu care (încă) soțul său s-a aflat într-o relație amoroasă, relație ce urma să se încheie cu o nuntă extravagantă.

Potrivit Viva!, Claudia Pătrășcanu a fost oarecum forțată să îi mintă pe cei doi copii ai cuplului, pentru momentele în care Bădălău nu poate să își facă datoria de tată, fiind „prins” în proiectele comune cu Bianca.

„Mă implora să poată să aducă copiii înapoi acasă că el are un eveniment foarte important și că ar vrea să scape de copiii și nu știa cine să-l ajute decât eu. Bineînțeles că timpul meu nu este foarte ocupat, și în afară de concertele de marți, joi, sâmbată duminică nu am ce să fac și am zis că-l pot ajuta, doar că el trebuie să le explice copiilor de acest eveniment că până la urmă și ei ar trebui să știe, dar important e să nu-i creștem în minciună și să spună adevărul”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars, citată de Viva!

Mai mult, fostul partener al artistei i-a și sugerat că este nevoie de o expertiză psihologică pentru copiii ce ar fi traumatizați. Replica artistei nu a întârziat să apară, aceasta precizând că cel ce are cu adevărat nevoie este chiar el, tatăl copiilor.

Claudia Pătrășcanu și cei doi fii, fericiți împreună (Instagram)

„Au fost psihologi care au discutat cu copilul mare, ei spus de ce nu vor să meargă la tatăl lor, că nu se ocupă de ei, nu petrece cu ei, s-a cerut în instanță expertiza amplă psihologică a copiilor, eu cred că sincer cel care are nevoie expertiză e chiar tatăl, vă spun din toată inima”, a mărturisit Claudia Pătrășcanu pentru Viva!

Claudia Pătrașcanu a rămas fără avocat

Cei doi se află într-un amplu proces de divorț, dar și pentru custodia celor doi băieți, iar în plin proces, Bădălău a reușit să îi „fure” Claudiei avocatul pe care îl avea pentru acțiunile din instanță, relatează SpyNews.

Astfel că acum, cel care o sfătuia pe Claudia știe întreaga strategie pe care să o aplice fix împotriva acesteia. Ne este greu de crezut că la averea pe care o are Gabi Bădălău, fiul fostului parlamentar Niculae Bădălău, chiar nu găsea un alt avocat, la fel de talentat ca acesta, cât să nu recurgă la astfel de „furtișaguri”.

Citește și: Claudia Pătrășcanu își vinde garderoba de lux