Tataee/Tata Vlad (Instagram)

Tataee de la BUG Mafia i s-a confesat lui Bitză, în podcastul „Vorbește shotul” care ar fi singurul motiv pentru care s-ar întoarce definitiv în România, după ce de mai bine de patru ani a ales calea Occidentului, până în însorita Spanie, cu toate provocările acestuia, chiar dacă viața lui în „străinătățuri” este destul de ușoară comparativ cu a altor conaționali. Și nu are vise prea înalte, ci s-ar vedea un primar de comună.

„Mutarea efectiv a reprezentat cel mai dificil lucru. Noi eram pregătiți de foarte mult timp să facem pasul acesta. A fost ușor să ne decidem! Toate lucrurile au mers ușor și nu ne-am dus acolo să muncim, ne-am dus doar să ne mutăm și să ducem copiii la școală. Sunt oameni care fac lucruri mult mai dificile, noi suntem niște norocoși! Partea dificilă la plecări este timpul petrecut departe de familie. M-aș întoarce în România pe la 60 și ceva de ani, poate. Aș veni să fiu primar într-o comună. Asta cred că ar fi o treabă mișto de făcut. Dar așa, în mare, nu prea vreau să mă întorc. Acolo locuiesc, vreau să dezvolt și alte lucruri”, a spus Vlad Irimia, cel cunoscut ca Tataee sau Tata Vlad, citat de ProTV.

Vlad este tată a patru copii, cel mai mic fiind născut chiar în Spania, are certificat de naștere românesc, este cetățean român, doar că locuiște în Spania. Cum în peninsula iberică nu există psibilitatea de a avea dublă cetățenie, dar mai ales că nu se vede ca devenind cetățean spaniol, Vlad a afirmat că vrea să rămână cetețean român, un motiv în plus, căci susține acesta că deși stă de mai bine de patru ani nu a reușit să învețe limba.

Tataee produce muzică în Spania

În Spania, artistul își câștigă existența din muzică, scrie versuri și produce muzică și chiar și-a creat un studio.  Vlad Irimia este unul din fondatorii formaţiei BUG Mafia, fiind considerat şi unul din pionerii versiunii de gangsta rap românesc.  Albumul lor din 1998, numit „De cartier”, a făcut trupa să devină una din cele mai bine vândute de pe piața românească, dar și una din cele mai respectate formații de hip-hop românesc.

Citește și: Nadine a „evadat” din România pentru un an