Facebook Care For Dogs România
Facebook Care For Dogs România

Asociaţia Care for Dogs România îndeamă la adopţii, precizând că, prin salvare, un câine primeşte o nouă şansă, iar abandonul poate fi descurajat.

Care for Dogs are în grijă peste 300 de câini și 30 de pisici, animale salvate din canise ilegale, de pe străzile din jurul Brașovului, de la stăpâni abuzivi. Echipa are grija sa nu le lipsească nimic și sa fie fericiți.

De asemenea, reprezentanţii asociaţiei derulează campanii gratuite de sterilizare, atât pentru animalele fără stăpân (câini/pisici, masculi/femele), cât și pentru animalele cu stăpâni, din județ.

Care for Dogs România: “Când îi salvăm pe ei ne salvăm, în egală măsură, și pe noi”

Ma gândesc câteodată: cine salvează pe cine când salvăm un câine? Omul salvează animalul pentru ca îi oferă mâncare, tratament, acoperiș, sau animalul omul pentru că, prin simpla salvare îi demonstrează omului că e capabil de a face bine, de a învăța din greșeli, de a nu renunța niciodată pentru că întotdeauna se găsește o soluție?

Cred că salvarea animalelor e ca legea a 3-a a lui Newton, la orice acțiune apare o reacțiune de sens opus, dar de aceeași intensitate. Când îi salvam pe ei ne salvăm, în egală măsură, și pe noi.

Știu că nu toți pot salva, dar fiecare poate face ceva. Donat, distribuit, Foster, completat formular 230 pentru redirecționarea celor 3.5% din impozitul pe venit, ceva ca să ajute. Aşa că ajutați. Ajutându-i pe ei, vă ajutați, de fapt, pe voi”, a precizat Delia Botea în postarea distribuită pe pagina de Facebook.

Delia Botea e persoana din spatele Asociației din Brașov. A fondat-o în urmă cu 6 ani și, de atunci, viața ei a luat o altă turnură, schimbând vieți canine și mentalități umane.

Asociaţia poate fi susţinută şi ajutată prin donaţii

Cont RON : RO64INGB0000999906112602

Cont EUR : RO45INGB0000999906534312

BIC(SWIFT): INGBROBU

paypal : carefordogsro@gmail.com

Revolut 0743077303