Un magazin din judeţul Neamţ a fost distrus în urma unui incendiu produs marţi noaptea, trei butelii aflate în rastel au explodand, existând riscul să se întâmple la fel şi cu celelalte 17 depozitate acolo. Pompierii susţin că cel mai probabil focul a fost pus de cineva, potrivit g4media.ro.

 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ a transmis că în noaptea de marţi spre miercuri, pompierii au fost anunţaţi despre producerea unui incendiu la o clădire a unui operator economic, un spaţiu comercial cu mai mulţi utilizatori, în localitatea Neagra din comuna Taşca. 

“La sosirea primelor echipaje de intervenţie, incendiul se manifesta la un rastel cu butelii, în interiorul unui spaţiu comercial (bar) şi la acoperişul clădirii. Din rastel trei butelii au explodat, existând posibilitatea ca toate buteliile să explodeze. În rastel erau depozitate 20 de butelii”, a anunţat ISU Neamţ.

În urma incendiului au ars bunurile din incinta spaţiului comercial şi acoperişul clădirii (construit din lemn şi acoperit cu plăci de azbociment) pe o suprafaţă de aproximativ 90 de metri pătraţi. Pompierii au mai precizat că acţiunea intenţionată a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

Accident feroviar în Egipt, soldat cu doi morți și 16 răniți