Dan Negru (Facebook)

Dan Negru a recunoscut că la negocierile pentru Kanal D a fost însoțit de cel mai bun impresar posibil, mai exact soția sa Codruța. Aceștia sunt căsătoriți din 2016 și au împreună doi copii.

Acesta a precizat că soția sa i-a fost alături mereu, în orice situație, afirmând că încercă să găsească o cale de mijloc la orice. Mai mult, Dan Negru a spus că în familiile lor nu au existat divorțuri.

„Cred că vine și din tradiția de familie. Părinții noștri nu au avut divorțuri, nici bunicii noștri. Nici ai mei, nici ai Codruței. Cei din jur, la fel, sora Codruței, Laura, e cu Marcel, soțul ei, dintotdeauna. Probabil e și trăsătură de familie, statornicia”, a declarat prezentatorul TV pentru ego.ro, citat de Libertatea.

Familia este totul pentru Dan Negru

De asemenea, faimosul prezentator a mai spus că soția sa este o femeie foarte puternică, motiv pentru care a fost alături de el când a semnat contractul cu Kanal D.

„Codruța m-a însoțit mereu, chiar dacă ea e medic și nu are treabă cu lumea asta. Pur și simplu m-am simțit confortabil așa, mai bine decât cu orice impresar”, a spus Negru.

Totodată, omul de televiziune a mărturisit că și la vârsta de 51 de ani, încă mai ia sfaturi de la mama sa, precizând că există momente când îl critică pentru ceea ce face în spațiul public.

 „Mama încă îmi dă sfaturi. Încă, atunci când la Meteo se anunță că e frig, mă sună dimineața ca să mă îmbrac bine. E și criticul meu adeseori. De la haine, până la ce fac îmbrăcat în hainele alea. O mamă bună e cât o mie de profesori. Nu am luat chibzuința de la ea, dimpotrivă. Cred că am luat o trăsătură a zonei, a bănățenilor. Ei sunt mai chibzuiți, și ai mei sunt bănățeni, 100%, din tată în fiu”, a concluzionat Dan Negru.