Autobuz cu pasageri, implicat într-un accident în județul Timiș

Trei persoane, inclusiv un copil, au fost rănite, fiind duse de urgență la spital

Un microbuz în care se aflau 10 persoane a fost implicat vineri dimineaţă într-un accident pe DN6, în localitatea Belinţ din judeţul Timiş. Trei persoane, inclusiv un copil, au fost rănite, potrivit stiripesurse.ro.

La fata locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Lugoj cu o autospecială de primă interventie şi comandă, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

“În urma apelului primit prin SNUAU 112 din data de 02.06.2023, la ora 06:49, am fost solicitati să intervenim pentru asigurarea măsurilor PSI şi de prim-ajutor în urma unui accident rutier produs pe DN 6, în localitatea Belinţ. La fata locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Lugoj cu o autospecială de primă intervenşie şi comandă, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. La faţa locului au intervenit şi două ambulanţe SAJ”, a anunţat ISU.

În accident rutier a fost implicat un microbuz de transport persoane, în care se aflau nouă adulţi şi un minor. ”În urma evenimentului au rezultat trei victime, dintre care, un adult si un minor (însoţit de mama acestuia) au fost transportaţi la spital de către echipajele medicale, iar o persoană a fost evaluată la faţa locului, refuzând transportul la spital.”, precizează reprezentanţii ISU.

Pasagerii unui avion, cântăriți înainte de îmbarcare