Noi funcții introduse de Tik Tok

TikTok lucrează pentru eliminarea rapidă a conţinutului extrem, cum ar fi materialele de abuz sexual asupra copiilor (CSAM) şi extremismul violent

Tik Tok a introdus mai multe funcţii noi în prima parte a anului 2023, fiind angajamentul companiei de a crea experienţe sigure şi pozitive pentru comunitatea globală, potrivit unui comunicat al platformei. Obiectivul TikTok este de a identifica şi a elimina conţinutul care încalcă politicile platformei rapid şi la scară largă, potrivit .stiripesurse.ro.

Pentru a continua aceste eforturi, TikTok lucrează să prioritizeze eliminarea rapidă a conţinutului extrem, cum ar fi materialele de abuz sexual asupra copiilor (CSAM) şi extremismul violent; minimizeze vizualizările conţinutului care încalcă Regulile Comunităţii TikTok; asigure acurateţe, consistenţă şi echitate pentru creatorii de pe platformă

  „TikTok îi inspiră pe oameni să îşi împărtăşească creativitatea, cunoştinţele şi pasiunile cu alţii în timp ce se distrează şi aduc bucurie comunităţii. Pentru a oferi un spaţiu primitor şi autentic, TikTok a introdus mai multe funcţii noi în prima parte a anului 2023, pornind de la angajamentul companiei de a crea experienţe sigure şi pozitive pentru comunitatea globală.

TikTok este un mediu distractiv şi incluziv în care oamenii pot crea, pot găsi comunităţi şi se pot distra, iar platforma acţionează pentru a elimina conţinutul care încalcă Regulile Comunităţii şi pentru a limita conţinutul care poate fi nepotrivit pentru o audienţă extinsă.”, se spune în comunicat.

Platforma utilizează un mix format din tehnologia automatizată şi specialişti în moderare care pot lua decizii contextuale pe subiecte nuanţate, cum ar fi dezinformarea, discursul instigator la ură şi hărţuirea. De asemenea, platforma ia măsuri precum funcţiile care au restricţii de vârstă, marcarea conţinutului neeligibil pentru recomandare şi sistemul de organizare a conţinutului pe baza maturităţii (Content Levels), pentru a reduce conţinutul nepotrivit prin limitarea persoanelor care pot crea sau urmări anumite tipuri de cod.