Adrian Mutu, anturajul care l-a aruncat „în iad”

„Trebuia să fiu mult mai concentrat pe treaba mea”, susține fostul „decar” al naționalei de fotbal

„Briliantul” Adrian Mutu (42 de ani) susține că experiența neplăcută prin care a trecut la începutul carierei sale, când a fost prins dopat cu cocaină, a venit într-un moment de neatenție, fiind luat de „faimă și de bani”, dar mai ales pentru că nu a avut pe cineva care să îl învețe cum să își gestioneze sentimentele.

Invitat la podcastul lui Măruță, Adrian Mutu  a afirmat că nu anturajul a fost cel care l-a trimis pentru șase luni „în iad”, fiind vorba mai mult de o neatenție din partea lui. „Trebuia să fiu mult mai concentrat pe treaba mea. (…) Mi-am asumat-o, am încercat să o transform în ceva pozitiv, ceea ce am și făcut, să învăț. Am devenit mult mai puternic după acel moment”, a spus Mutu, adăugând că prin propria putere a reușit să iasă din situația în care s-a aflat. „Am avut și un life-coach, care a rămas alături de mine și care m-a ajutat să mă ridic și să ajung mai puternic decât eram la Chelsea”.

Mutu a dat și câteva sfaturi celor tineri, „să nu facă ce am făcut eu, ci să învețe din ce am făcut eu. Nu oricine se ridică înapoi și are succes”, mai mult, să se ferească de anturaj. De altfel, acesta ar fi și sfatul pe care Adi Mutu de la 42 de ani l-ar avea pentru Adrian din vremea când juca la Chelsea.

Adi Mutu și viața personală

Adrian Mutu a ajuns la al treilea mariaj și pare mai fericit decât niciodată. Acesta s-a căsătorit cu Alexandra Dinu, pe când avea numai 20 de ani, dar relația din care cei doi au un băiat (Mario) s-a încheiat după doar 3 ani.

A urmat căsnicia cu Consuelo, însă după 6-7 ani a intervenit monotonia și au cosniderat că este timpul să spună stop, mai ales că nu mai aveau preocupări comune. Cele două fiice ale cuplului, Adriana și Maya sunt stabilite în Republica Dominicană, alături de mama lor.

Pe cea de-a treia soție, Sandra (28 de ani) a remarcat-o pe când aceasta avea numai 15-16 ani, și deși era încă însurat, nu a ezitat să îți spună „Ce fată frumoasă”, mai ales că aceasta era participantă la Miss România. „Cu Sandra sunt de 7 ani împreună și suntem foarte fericiți. Are o înțelepciune de bănățeancă, o sensibilitate și o finețe incredibile pentru cei 28 de ani ai ei. Sandra e o ființă solară, se vede asta și pe cel mic, cum l-a crescut”, a mărturisit Mutu în podcastul lui Măruță.

Citește și: Selly îi dă sfaturi „Briliantului” Mutu