Fostul președinte american, George W. Bush se pare că avea o relație mult mai strânsă cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, decât lăsa să se înțeleagă. Astfel, deși în public, aceștia păreau să aibă păreri contradictorii, care să pună paie pe foc și să întrețină veșnicul conflict mocnit dintre Statele Unite ale Americii și Rusia, în realiatate, aceștia par să fi fost prieteni, nicidecum inamici.

O filmare din arhivele Kremlinului dovedește acest lucru, afișându-i pe cei doi președinți în momente cordiale. Filmarea din 2008 îl prezintă pe George W. Bush dansând alături de Vladimir Putin pe o melodie kazahă interpretată de un ansamblu folcloric. Soția președintelui american, Laura Bush, este prezentată și ea în clip, părând că este și aceasta cuprinsă de voie bună și distrându-se copios.

În acea perioadă se bănuiește că cei doi s-ar fi întâlnit de mai multe ori, în Texas și în Maine, unde președintele american are reședințe, la Soci fiind ultima dată când aceștia aveau să se întâlnească, în calitate de șefi ai statului, imediat după această ultima întâlnire, Vladimir Putin devenind prim-ministru al Rusiei.

Arhivele au fost scoase de la naftalină în onoarea președintelui rus, care împlinește în această perioadă 20 ani de când se află la cârma țării, ba ca președinte, ba ca prim-ministru, funcții pe care le-a ocupat acesta.

#News