primaria Craiovei
Lia Olguța Vasilescu

Una din veștile cutremurătoare ale zilei vine din partea Liei Olguța Vasilescu, care a decis în proporție de 99% să candideze din nou la funcția de primar al Municipiului Craiova, după cum a declarat opiniei publice aceasta de curând. Noi ne punem speranțele în cei 1% rămași, însă, așa cum istoria recentă a dovedit-o, 99% înseamnă, de cele mai multe ori, 100%, politicienii români lăsând mereu loc de interpretări.

În proporţie de 99 la sută vreau să candidez” – Lia Olguța Vasilescu

De altfel, surse HashtagNews.ro confirmă faptul că Vasilescu și-ar fi manifestat chiar din luna noiembrie dorința de a candida din nou, anunțul „aproape” oficial de 99% fiind dat abia de curând.

Fost ministrul al muncii, Olguța Vasilescu declară că, deși e aproximativ convinsă să ocupe din nou fotoliul de primar al Craiovei, încă nu știe dacă va dori și o funcție în conducerea partidului care o susține și pe care îl susține, PSD.

Aceasta a declarat într-o conferință de presă:

 „Depinde foarte mult de decizia pe care o voi lua – dacă voi candida sau nu la Primăria Craiovei. În proporţie de 99% vreau să candidez la Primăria Craiovei”

Astfel, prioritățile Olguței fiind stabilite, fiind mult mai importantă funcția de primar pentru aceasta, reamintim că fostul mandat de primar al Craiovei s-a desfășurat între 2012-2017, după care a preluat portofoliul de Ministrul al Muncii, până în 2018.

Se anunță niște alegeri locale 2020 interesante!

#News