Cristina Țopescu

În ultima postare publică a cunoscutului jurnalist, Cristina Țopescu, aceasta își manifesta admirația pentru Papa Francisc, distribuind un articol în care se povestea despre dragostea pe care oricine ar trebui să o aibă pentru animalele pământului. De altfel, Cristina Țopescu era chiar ea o mare iubitoare de animale, una din fotografiile sale de profil afișând relația deosebită pe care aceasta o are cu cățelul său.

Astăzi aflăm cu mare durere că marele om de presă, omul iubitor de animale și omul care a dus numele de Țopescu mai departe, nu mai este. Ar fi murit acum câteva zile, fără o știe nimeni, vecinii săi declarând, însă, că nu a mai fost văzută de câteva zile, autoritățile fiind sesizate chiar de o vecină a acesteia. Cauzele decesului Cristinei Țopescu nu sunt încă cunoscute.

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală”, a declarat poliția

Alice Grasu, managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov a declarat, de asemenea:

“A fost găsită decedată în locuinţă. Apelul s-a făcut la ora 21:39 de către Poliţie, într-o acţiune de cooperare cu noi. Poliţia ne solicita pentru a doamnă, în jur de 50 de ani, găsită decedată în locuinţă, să confirmăm decesul. Decesul se pare că s-a produs în urmă cu mai multe zile”

În locuința Cristinei Țopescu s-au mai găsit trei câini morți și cinci încă în viață, încă nefiind clar de ce au decedat cei trei, așa cum rămân neclare și condițiile în care doamna Țopescu a murit, potrivit declarațiilor, neștiindu-se a fi bolnavă de ceva.

Noi sperăm ca decesul fiicei comentatorului sportiv, Cristian Țopescu, decedat și acesta în 2018, să nu se transforme într-o mare cancaniadă pe la emisiuni de genul Acces Direct (Antena 1) și facem apel tuturor celor tentați să-și mărească audiențele pe seama decesului Cristinei Țopescu să-și amintească faptul că îi unește o meserie comună, cea a jurnalismului, iar Cristina Țopescu a iubit jurnalismul de calitate, trăind discret. Haideți să-i respectăm viața și să nu-i transformăm moartea într-o telenovelă.

Rămâi cu bine, Cristina!

Cristina și Cristian Țopescu (foto Facebook)

Foto

#News