Potrivit anunţului făcut de către Marcel Ciolacu în şedinţa Comitetului Executiv de luni, hotărârea de suspendare a lui Robert Negoiţă din PSD a fost anulată.

„Am suspendat sau am anulat decizia de suspendare a dl Robert Negoiţă. Din acest moment decizia îi aparţine dacă vine în partid şi va dori să candideze din partea PSD, cum a făcut-o şi data trecută pentru Sectorul 3”, a declarat liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, la finalul CEx.

Referitor la posibila anulare a suspendării, Gabriela Firea a declarat înaintea şedinţei CEx, că a avut o colaborare bună cu Negoiţă, iar atitudinea de a fi izolat sau exclus, în cazul în care există mesaje care contravin celor oficiale, nu este bună. În acest sens, aceasta a menţionat că o astfel de decizie nu poate decât să o bucure.

La începutul lunii iulie, Negoiţă fusese suspendat din PSD pentru jumătate de an după decizia adoptată de către Comitetul Executiv (CEx) al PSD, motivul fiind “atacurile repetate” ale lui Negoiţă faţă de liderii formaţiunii.

#news