Raluca Turcan

În condițiile în care PNL încă nu știe pe cine va trimite în Marea Bătălie pentru Cucerirea Primăriei Capitalei, iată că Raluca Turcan se lansează în declarații optimiste, privind viitorul primar general al Bucureștiului. Aceasta crede cu tărie că PNL se bucură de notorietate în Capitală, drept pentru care acest partid are șanse mari de câștig. Repetăm, care candidat, doamnă Turcan? În momentul de față, e ca și cum l-ai pune pe omul invizibil să se bată cu balaurul cu șapte capete, Gabriela Firea.

„Noi, în momentul de faţă, plecăm de la premisa, la oamenii pe care îi avem în partid, că vom avea candidatul la Primăria Capitalei din partea PNL. Am indus ideea că noi o să avem un candidat foarte bun. (…) Eu în continuare cred că, la încrederea de care se bucură PNL în Bucureşti, cu candidaţii pe care îi avem, noi putem câştiga Primăria Capitalei cu PNL”, a spus Turcan, la Realitatea Plus.

Turcan își pune mari speranțe și în posibilitatea alegerii primarilor în două tururi, lucru care i-ar avantaja pe cei din PNL, dacă are să se întâmple. Cu toate astea, rămânem la părerea că cei din Partidul Liberal ar fi trebuit să se organizeze eficient și să decidă cu mult timp în urmă cu cine vor merge pe acest drum. Nu de alta, însă, dacă este să luăm exemplul PSD, partid ce încă o susține pe Gabriela Firea, deși aceasta s-a declarat de nenumărate ori împotriva deciziilor de partid, aflăm cam ce înseamnă să ai o strategie bine definită.

Iată ce a completat Turcan, în aceeași declarație:

„Dacă vom vedea din analize, din sondaje că există un risc ca propriul nostru candidat să nu câştige această competiţie, ceea ce eu nu cred, nu ignorăm, pentru că aici intervine partea de responsabilitate politică. (…) Dacă, prin absurd, s-ar rămâne la alegerea primarilor într-un singur tur, atunci, da, cred că discuţiile trebuie să fie un pic mai aplicate”

#News