baterie litiu sulf

Despre Aplicația Biziday a auzit mai toată lumea interesată de cotidian și de ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Pornită de la ideea emisiunii cu același nume de la TVR1, unde Moise Guran și-a început cariera vizibilă din presă, aceasta a ajuns să capete o oareșce notorietate în scurt timp, datorită numelui lui Guran ce era asociat cu aceasta.

Dar ce s-a întâmplat cu aceasta, după ce Moise Guran a decis să renunțe TOTAL la jurnalism, în favoarea carierei pro-bono de politician în cadrul USR? Nu de alta, însă tot domnul Guran susține cum că dumnealui trăiește în acest moment din economiile sale, care, cică-i ajung un an de-acum încolo. În plus, nici salariu de la USR nu ia.

Ei, bine, deși Moise Guran susține că ar fi cedat acțiunile Biziday, Registrul Comerțului spune că situația n-ar fi întocmai adevărată.

Biziday, pe care am făcut-o împreună cu alţi colegi jurnalişti, este de departe cea mai populară aplicaţie de ştiri din România, dar de un an şi ceva funcţionează fără mine. Ba mai mult decât atât, le-am predat colegilor mei pachetul majoritar. Am rămas acţionar minoritar la Biziday, pentru cazul în care mai trebuie să aduc nişte bani acolo. Eu stau, din punct de vedere finanaciar, cel mai bine dintre toţi şi din acest motiv am rămas acţionar minoritar. Deciziile sunt luate de ei. Eu aflu de la ei ce se întâmplă cu aplicaţia. Biziday va rămâne o platformă obiectivă în continuare şi va face selecţia de ştiri care contează“, spunea Guran de curând.

Haideți să vedem și ce zice, însă Registrul Comerțului:

1. BIZIDAY CONSULTING SRL, în care Moise Guran are 100%;

2. SHAREBIZ SRL, 70%

3. MIDDAY PRODUCTIONS SRL, 90%.

Așadar, undeva, procentele astea nu prea arată cum că domnul Guran ar spune adevărul. Poate ne lămurește chiar el de ce Registrul Comerțului îl contrazice!

#News