Trei tineri arestaţi după ce au agresat un prieten cu bâtele

Ei sunt acuzați de tentativă de omor.

arest
arest sursa foto pixabay

Trei tineri au fost arestaţi pentru tentativă de omor. Ei sunt acuzaţi că au lovit un cunoscut în cap cu bâte, pe o stradă din Caransebeş, potrivit

„Astăzi, 24 iunie, 3 tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 29 de ani, din Caransebeş, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, de Tribunalul Caraş-Severin, pentru tentativă la infracţiunea de omor”, anunţă, luni seară, IPJ Caraş-Severin.

Cei în cauză sunt bănuiţi că vineri, 21 iunie, în jurul orei 13.00, în timp ce se aflau pe strada George Buitu, din Caransebeş, l-ar fi agresat fizic pe un cunoscut în vârstă de 29 de ani. ”În urma agresiunii, acesta a fost transportat la spital, unde a rămas internat, stabilindu-se că leziunile provocate prin agresiune i-au pus în primejdie viaţa. Cei 3 tineri bănuiţi de comiterea faptei au fost identificaţi de poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi Poliţia Municipiului Caransebeş şi au fost reţinuţi pentru 24 de ore în cursul zilei de ieri”, a mai transmis sursa citată. Cercetările sunt continuate în acest caz de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.