Liviu Dragnea la Galați - Foto: Iulia Kelt

Magistrații instanței supreme au decis astăzi faptul că Liviu Dragnea va rămâne în pușcărie, în cadrul penitenciarului Rahova, pentru a-și ispăși pedeapsa de trei ani și șase luni, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman. Decizia a fost luată în unanimitate de către magistrații ce s-au ocupat de acest recurs, pe care aceștia l-au clasat ca fiind nefondat. În plus, Liviu Dragnea a fost obligat să achite cheltuielile de judecată, în valoare de 200 lei, nemaifiind eligibil pentru încă o formulare de acest gen.

Citește și: Încă o problemă pentru Dragnea, riscă să fie acuzat din nou

Iată ce spunea Liviu Dragnea, săptămâna trecută:

„Vreau să mă refer la un neadevăr, și anume că eu le-am cunoscut pe Anisia și Botorogeanu, ca multe alte neadevăruri folosite de acest parchet.

Nu am inițiat acest recurs doar pentru că aș fi nevinovat, pentru a ieși cu orice preț din închisoare. Am făcut acest demers, sunt complet nevinovat, stau de 8 luni nevinovat în Penitenciar. Nu mi s-a părut normal să plătesc pentru o faptă pe care nu am comis-o. Rămâne la dispoziția dumneavoastră dacă voi sta nevinovat sau dacă admiteți casația. (…) Cred cu tărie în nevinovăția mea.”

#News