Liviu Dragnea
Liviu Dragnea - Foto: Iulia Kelt

Problemele fostului lider PSD par să nu se mai sfârșească, ceea ce ne face să credem în karma, deși suntem oameni destul de echilibrați în gândire. Așadar, iată că Liviu Dragnea riscă alte acuzații, procurorii deținând dovezi concrete care îi vor mai face rost de un proces, posibil chiar și de o condamnare, dacă va fi găsit vinovat.

Călin Nistor, procurorul-șef interimar al DNA, a declarat miercuri cum că dosarul Tel Drum va prinde contur până la sfârșitul acestui an.

„Procurorul este independent pe soluţie şi pe activitatea de urmărire penală. Practic, despre dosarul Tel Drum eu sper ca până la sfârşitul anului procurorul de caz să dea o soluţie. Probabil până la sfârşitul anului va fi dată o soluţie în acest caz”, a spus Nistor.

Alte fapte pentru care Liviu Dragnea mai este cercetat sunt: constituire de grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni referitoare la fraudare de fonduri, toate acestea adăugându-se dosarului procesului Tel Drum.

Reamintim că în septembrie 2016, OLAF s-a sesizat cu privire la suspiciunea săvârșirii mai multor infracțiuni, printre care: obţinerea nelegală, pe bază de documente false, a unor finanţări din fonduri europene pentru lucrări de reabilitare de drumuri judeţene.

#News