Liviu Dragnea
Liviu Dragnea - Foto: Iulia Kelt

Duse sunt zilele în care marele și de sine stătătorul Liviu Dragnea era adulat, iubit, mergând doar pe petale de trandafiri presărate cu pioșenie de către colegii săi de partid. Dacă până să fie arestat și dus la răcoare, cei din PSD pupau poza lui Dragnea înainte de culcare, iată că acum, de dragul electoratului, aceștia par să se lepede de fostul lor demi-zeu.

În 2020, avem parte de un PSD reformat, căruia pare că i s-a luat vălul de pe ochi, vraja lui Dragnea destrămându-se. Cel puțin așa declară actualul șef al pesediștilor, Marcel Ciolacu, care, într-un scurt interviu a ținut să pună punctul pe D (de la Dragnea, firește) și să-i anunțe pe toți cei ce se întrebau despre poziția sa referitor la subiectul de față, cum că PSD nu are să mai susțină un condamnat, care, în viziunea acestora, este unicul vinovat pentru crahul partidului din ultima perioadă.

Jurnalist: Nu sunteți unul dintre cei care l-au vizitat pe domnul Dragnea la penitenciar…

Marcel Ciolacu: Înseamnă că jignesc votul dumneavoastră. Sunt totuși președintele Camerei, nu pot să îmi permit să mă duc la penitenciar să vizitez… Dacă era vorba de o rudă, aș fi avut o justificare… Cât timp sunt în această funcție de președinte al Camerei este exclus ca eu să am un contact cu cineva care a fost condamnat, dacă nu este cineva din familia mea.

Pe de altă parte, Liviu Dragnea se chinuie din răsputeri să-și demonstreze aparenta nevinovăție, declarând: „Stau de opt luni nevinovat în penitenciar”.

#News