Moise Guran

Dacă celălalt Moise, ăla biblic, era cunoscut ca mare profet și conducător al triburilor israelite (cel puțin în concepția creștinișmului), iată că-l avem și noi pe-al nostru, care, se pare că se aseamănă originalului mai mult decât am putea să credem la o primă vedere. Dacă Moise cel biblic a suferit toată viața lui pentru credință, și-al nostru pare să aibă parte de-o soartă asemănătoare, pe care o duce în spate cu tot atâta îndârjire ca tizul său.

„Nu sunt bogat, am niște rezerve din care pot trăi ceva timp. Când nu mai am bani, ma angajez și eu, ca orice om, îmi caut o slujbă”, a declarat Moise Guran, întrebat de către reporterii Digi24 din ce o să trăiască.

Și noi care credeam că meseria de jurnalist este una în care salariile sunt mici. Se pare că există mai multe Andreea Esca în țara asta – sperăm doar ca originală nu o să ajungă în timp la aceeași concluzie, de a lăsa jurnalismul pentru politică.

Reamintim că Moise Guran a declarat că nu va primi un salariu de la USR, partid în care s-a înscris de curând, după cum bine știți.

„M-a sunat Dan Barna, m-a sunat și Dacian Cioloș, mi-au explicat niște lucruri, mi-au făcut o propunere. Răspunsul meu a fost: Vorbiți în primul rând în partidele voastre pentru că s-ar putea să aveți o opoziție față de mine. Partidele USR și PLUS au primit bine propunerea asta. S-a făcut birou național. Eu am făcut declarațiile respective după biroul național.

Mi-au pus întrebări, de ce vreau să fac asta, cum am putea lucra împreună. Eu le-am cerut un singur lucru: să spună foarte clar că aceste partide vor fuziona, iar până atunci ei se vor comporta ca un singur partid. Pentru că niciun PNL care să facă singur guvernare nu e lipsit de pericole”, declară Moise Guran.

Așadar, dacă îi plângeați de milă lui Moise Guran, nu e cazul, acesta se descurcă pentru că are bani puși de-o parte pentru pâine și alte de-ale gurii, după cum chiar el a declarat.

#News