Victor Ponta / Foto: Facebook

Deși în trecut, Victor Ponta se declara deschis spre negocieri cu cei din PSD, partid cu care speră chiar să fuzioneze, la un moment dat Pro România, în urma declarațiilor unor membri de bază și de vază din PSD, potrivit cărora era trimis la coteț, iată că Ponta se răzgândește și nu mai vrea. Lasă, totuși, o portiță deschisă oricui va dori să negocieze cu acesta, la un moment dat, cu condiția să fie vorba despre oameni care îi împărtășesc credințele.

Astfel, despre o eventuală negociere cu Marcel Ciolacu, acesta spune:

”Pentru că sunt două categorii de oameni în PSD. Sunt câțiva, Ciolacu, Grindeanu – care înțeleg că vrea să revină -, Corlățean, care înțeleg că direcția în care a mers PSD în ultimii trei ani a fost un dezastru pentru ei, în primul rând. Și mai sunt câțiva indivizi, cei care își făceau selfie cu Dragnea, după aia își făceau cu Dăncilă, care e evident că au interesul să ducă cu totul în groapă PSD-ul. (…) Dacă PSD va fi condus de niște oameni normali și raționali, evident și natural putem să discutăm și să avem proiecte comune. Cu PRM-iști reșapați și cu tot felul de oameni, nașii lui Dragnea și Dăncilă, nu putem sta la aceeași masă”

Așadar, Ponta nu refuză discuții cu Ciolacu, pe care îl consideră a fi un pesedist de încredere, el refuzându-i doar pe aceia care, la un anumit moment l-au susținut pe Liviu Dragnea.

De asemenea, Ponta a mai ținut să precizeze faptul că nu-l interesează subiectul candidaților comuni cu PSD, întrucât partidul săi îi are pe ai săi. Nu, vom avea candidații noștri”, a completat acesta.

#News