Lavinia Pârva, „abonata” clinicilor de înfrumusețare

Are o singură intervenție chirurgicală, la nivelul bustului, făcută după ce a născut

Lavinia Pârva este frumoasă de la natură, dar din când în când mai trece pragul clinicilor de înfrumusețare, motiv pentru care este suspectată că are serii de intervenții estetice, deși mari diferențe nu se văd între cea de acum și cea din urmă cu, să spunem, zece ani.

Potrivit Impact, soția lui Ștefan Bănică are o singură intervenție estetică, propriu zisă, la nivelul bustului, pe care a făcută după nașterea copilului cuplului și pe care aceasta a făcut-o pentru că a „smțit această nevoie”. În rest, doar tratamente non-invazive.

„Eu cred că dacă simți nevoia… pentru că toate lucrurile astea pornesc din interior… dacă nu te simți bine în pielea ta și te ajută să prinzi încrede în tine, poți s-o faci, de ce nu?! Mie personal, dacă la mine te referi, îmi place să mă îngrijesc. S-a scris în nenumărate rânduri că am nu știu câte operații estetice.

Și vreau să spun că nu, eu am într-adevăr o singură intervenție a bustului și asta am făcut-o după ce am născut pentru că am simțit această nevoie, în rest eu nu am operații estetice. Nu am operații estetice la față, nu am operații estetice pe nicăieri, dar îmi place să mă îngrijesc”, a declarat Lavina Pârva, la „Întrebarea mesei rotunde”, citată de Impact.

Aceasta susține că îi place să își facă diverse tratamente la față. „Dar non-invazive, astea nu sunt operații estetice. Dar când simt nevoia s-o fac, o fac. Și într-adevăr, am cunoscut un om extraordinar, care îmi cunoaște foarte bine fața. (…) Dacă vreodată aș simți nevoia să fac asta, de ce nu?! Dar eu mă simt foarte bine cu mine, nu am niciun fel de problemă”, a povestit Lavinia.

În România, „campioana” operațiilor estetice este, de departe, Bianca Drăgușanu, aceasta fiind total diferită de cea pe care publicul a putut-o vedea la Caravana „Din dragoste”, în urmă cu vreo 20 de ani. Dar aceasta și-a asumat fiecare intervenție estetică, dacă este să facem comparație cu Loredana Groza, pe care recunoști după vocea inconfundabilă, și care spune că nu are nicio operație, mai mult, că aspectul său se datorează strict stilului de viață sănătos și sportului.

Citește și: Lavinia Pârva, distrată de zvonurile legate de divorțul de Ștefan Bănică