Loredana Groza, mai naturală decât vreodată

„Am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare”

Loredana Groza nu ar recunoaște nicicum că a apelat la bisturiul chirurgului estetician pentru a arată perfect și dă „vina” pe natură, care a dotat-o  cum se cuvine. De-a lungul vremii mulți au fost cei care au criticat-o pe artista ce a ajuns la 51 de ani, deși nu îi dai anii pe care îi are în buletin.

 „Nu am nici o operaţie estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aş avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine ştie, nu sunt împotriva lor şi admir femeile care încearcă să arate bine, indiferent de vârstă, şi au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilităţi să arăţi bine fără să faci lucruri radicale”, declară Loredana Groza, citată de Click.

Aceasta afirmă că printre metodele cu care se poate avea grijă de propria persoană se numără dieta, sportul, dar și tratamente sau proceduri noninvazive „care te ajută să fii wow. Şi am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăţi bine…” mai spune Loredana.

Cele mai recente postări ale Loredanei, făcute pe Instagram, o arată pe aceasta într-o formă „de zile mari”, iar ținutele pe care le poartă îi scot în evidență calitățile fizice pe care le afișează pe social media.

Loredana, criticată pentru „fotoșoparea” imaginii sale

Chiar dacă nu este nimeni în măsură să aprecieze sau să critice modul în care o persoană, publică sau nu, decide să își etaleze corpul, fiecare postare făcută pe social media de către Loredana Groza este „tocată” mărunt, și nu puțini sunt cei care susțin că dacă nu este „tunat” sigur este măcar „filtrat” prin filtrele existente pe rețelele de socializare.

Toată această încercare de negare însă pare ridicolă, căci dacă derulezi pozele și clipurile video de la lansarea sa până în prezent, doar ochii și vocea i-au rămas la fel.

Citește și: Loredana: operații estetice pe pozele din adolescență