Ramona Bădescu, nudul din filme și gelozia Elenei Ceaușescu

„Este ceva normal și ceva uman, dar depinde când îl faci, unde îl faci, cu cine îl faci”

Actrița Ramona Bădescu (52 de ani) este o femeie pudică, dar nu a ezitat să filmeze nud, „chiar și pentru o secundă”, știind că gestul său nu era unul compromițător, așa cum pare la prima vedere.

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Ramona Bădescu a dat câteva detalii privind aparțiile sale în filmele „dezbrăcate” dar și motivul pentru care Elena Ceaușescu era geloasă pe ea, deși la vremea aceea era doar o copilă.  

„Nudul este ceva normal și ceva uman, dar depinde când îl faci, unde îl faci, cu cine îl faci. În viața mea îmi dau seama că aș fi putut să fac mult mai mult, mi s-a cerut mult mai mult, aș fi fost plătită mult mai mult. Dar, în filmul «Le nuove comiche» era un nud de o secundă, foarte simpatic și cu niște actori extraordinari. Era ceva foarte ironic, de râs”, a mărturisit Ramona Bădescu, în emisiunea de la Kanal D.

De altfel, aceasta consideră că nu a fost nimic compromițător, mai ales că prin educația primită de acasă era o fire pudică și mereu se gândea la ar spune părinții dacă o văd așa. „Nu a fost nimic compromițător, aș face și astăzi, încă mai îmi permit să fac, dar consider că nudul, în ziua de astăzi, îl țin în exclusivitate pentru soțul meu. Sunt o femeie pudică, nu am făcut multe nuduri în viața mea, așa că nu m-am compromis în mentalitatea mea de a fi pudică. Mă gândeam la ce or să zică părinții mei, dar a fost o alegere făcută”, a mai spus actrița.

Ramona Bădescu, sub „lupa” Elenei Ceaușescu, deși era doar o copilă

Înainte de 1989, Ramona Bădescu s-a numărat printre femeile, deși era doar o copilă atunci, care o făceau geloasă pe Elena Ceaușescu. În opinia sa, actrița consideră că soția fostului dictator era de fapt geloasă pe orice femeie, având un complex care venea din incultura acesteia. „Era o femeie «vițiată », era geloasă pe orice altă femeie, nu cred că avea ceva cu mine anume. Eram totuși micuță, aveam 16-17 ani în acea perioada”, a spus Ramona Bădescu, copila cu breton la acea vreme. „Da, eu aveam breton, ea nu suporta bretonul și îmi aduc aminte că Ceaușescu nu suporta bărbații care aveau barbă. Erau acele concepții comuniste de impunere a unei imagini curate, să exprime prin față acea curățenie sufletească”, a mai spus actrița subliniind că atunci nu avea cum să o sperie pe Elena Ceaușescu, fiind micuță, însă acum, o fată la 16-17 „este chiar o femeie”.

Citește și: Andreea Raicu, nud artistic la 43 de ani