Horoscop azi, joi 9 februarie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astral determinant al zilei este redat de opoziția Lunii de pe Fecioară cu planeta Neptun de pe Pești. Acest aspect astrologic ne vorbește de: confuzie, indolență, amăgire, hipersensibilitate și încurcături. Pentru a depăși mai ușor impasurile acestei zile mai instabile, va trebui să ne arătam cumva mai conștiincioși, disciplinați și serioși.

BERBEC

Puteți întâmpina unele mici dificultăți în relația cu o colegă mai matură de la locul de muncă. Totodată, vi se pot reliefa și unele minore probleme de sănătate. Puteți prezenta și o stare psihică cumva mai neașezată, tulburată.

TAUR

Vi se pot reliefa unele mici probleme în viața romantică. Nu este o zi cu spor pentru speculații de ordin financiar. Un prieten bun al dumneavoastră poate intra într-o încurcătură destul de curioasă.

GEMENI

Fiți mai grijulii în relația cu o femeie mai matură din familie. Totodată, puteți resimți și o stare afectivă cumva mai abătută și anxioasă. Nu luați decizii majore sub raport profesional!

RAC

Puteți comunica într-un mod mai puțin eficient și elocvent. Nu este o zi indicată pentru studiu, evaluări și călătorii. Din păcate, puteți reliefa și o judecată cumva mai tulburată!

LEU

Vi se pot releva unele mici probleme legate de bani, de resurse. Totodată, vi se mai arată un risc mai semnficativ de incidente sau accidente cumva mai ciudate, așadar fiți ceva mai atenți!

FECIOARĂ

Astrele vă arată cumva mai inconstanți, instabili și mofturoși! Încercați să vă fiți ceva mai disciplinați, stabili și pragmatici! Nu aveți, sub nici o formă, o zi pozitivă pentru afaceri mai importante!

BALANȚĂ

Puteți resimți o stare emoțională cumva mai tensionată, agitată și confuză! Încercați să vă mai relaxați și odihniți! Puteți avea parte și de unele probleme de sănătate cumva mai neobișnuite, aproape exotice.

SCORPION

Vi se pot reliefa unele mici neînțelegeri în relația cu o prietenă mai în etate. În dragoste vă puteți aștepta la unele evenimente mai stranii, neobișnuite! Nu este o zi de bun augur pentru activități speculative majore!

SĂGETĂTOR

Aștrii zilei vă preconizează o zi mai puțin propice sub raport profesional și social! În familie vă puteți lovi de unele circumstanțe destul de turbulente! Nu este o zi potrivită pentru munci legate de casă.

CAPRICORN

Puteți primi o veste mai nefavorabilă despre sau de la o femeie mai în vârstă de la mare depărtare! Nu aveți parte de o zi cu noroc pentru călătorii pe distanțe lungi! Fiți ceva mai clari și mai tranșanți în comunicare!

VĂRSĂTOR

Puteți resimți o stare de spirit cumva mai volatilă și frământată! Nu este o zi indicată pentru împrumuturi și restituiri. Încercați să fiți mult mai organizați și raționali când vine vorba de gestionarea banului!

PEȘTI

Din nefericire, vi se pot reliefa unele ipostaze mai dezamăgitoare în viața maritală! Nu este o zi fastă pentru treburi de ordin practic și pragmatic! Totodată, astrele vă arată și cumva mai hipersensibili, oscilanți și idealiști!

Horoscop HashtagNews