Lebădă salvată de pompierii de la ISU Constanța

Doi dintre pompierii ISU Constanța au reuşit să prindă lebăda cu ajutorul unei pături.

Pompierii ISU Constanța au salvat o lebădă înghețată aflată pe acoperișul unei clădiri, iar apoi au mers la o altă intervenție împreună cu ea.O persoană a sunat la 112 și a anunțat că pe acoperișul unei clădiri se află o lebădă care pare dezorientată şi nu poate să zboare, potrivit digi24.ro.

Doi dintre pompierii ISU Constanța care au intervenit au urcat pe acoperişul clădirii şi au reuşit să prindă lebăda cu ajutorul unei pături.

Lebăda era agitată însă nu părea să fie foarte speriată de oameni. Imediat, au fost chemați la un incendiu din Constanța, așa că au luat lebăda în autospecială și au mers cu ea. „Nu ne-a făcut nicio problemă. A stat cuminte în autospeciala de stingere şi a urmărit tot ce se petrecea în jurul ei.”, au explicat pompierii

 Imediat, au fost chemați la un incendiu din Constanța, așa că au luat lebăda în autospecială și au mers cu ea. „Nu ne-a făcut nicio problemă. A stat cuminte în autospeciala de stingere şi a urmărit tot ce se petrecea în jurul ei.”, au explicat pompierii. Cel mai probabil, lebăda s-a refugiat pe acoperiş, a îngheţat de frig şi nu a mai putut să zboare. Însă când a dat de căldură, a început să își revină. „ După ce am lichidat incendiul, i-am dat să bea apă şi a început să ne sâsâie. Pe doi dintre colegi i-a şi ciupit. Pe semne că i-au priit condiţiile de şi-a reluat obiceiurile!”, au mai spus pompierii.

România suplimentează sprijinul acordat Turciei