Intervenție a pompierilor la Spitalul Judeţean Zalău

Flăcările s-au manifestat la un ventilator dintr-un grup sanitar.

Un incendiu s-a produs, in noaptea de sâmbătă spre duminică, 26 februarie, la Spitalul Judeţean Zalău, potrivit ziare.com.

Flăcările s-au manifestat la un ventilator dintr-un grup sanitar, iar 12 pacienţi şi o asistentă s-au evacuat

”Sâmbătă noaptea spre duminică, la dispeceratul ISU-Ambulanţă s-a primit un apel prin 112 care anunţă producerea unui incendiu la etajul 3 la Spitalul Judeţean Zalău”, a comunicat ISU Sălaj. ”S-a constatat că incendiul izbucnise la un ventilator aflat într-un grup sanitar.  Din cauza degajării de fum, 13 persoane (12 pacienţi şi o asistenţă) s-au autoevacuat şi au fost relocaţi la acelaşi etaj, la o altă secţie din cadrul aceleaşi unităţi spitaliceşti”, a mai precizat sursa citată.

ISU Sălaj a mai precizat că la locul incidentului au fost trimise imediat patru autospeciale de intervenţie şi o ambulanţă SMURD cu medic.

Potrivit ISU, s-a constatat că incendiul izbucnise la un ventilator aflat într-un grup sanitar. „Din cauza degajării de fum, 13 persoane (12 pacienţi şi o asistentă) s-au autoevacuat şi au fost relocaţi la acelaşi etaj, la o altă secţie din cadrul aceleaşi unităţi spitaliceşti”, a mai precizat ISU. Cauza probabilă a incendiului a fost de natură electrică. ”Nu au fost înregistrate persoane rănite, iar pagubele rezultate au fost minore”, a mai transmis ISU Sălaj.

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului (ANPC), atenționare privind bijuteriile care vor fi oferite de Mărţişor